EQUIPVAK is van start in Expo Haarlemmermeer!

Zojuist is de EQUIPVAK officieel geopend door alle exposanten. Een nieuwe vakbeurs voor iedere professional die geïnteresseerd is in het vakgebied voor Equipment, Carwash en Tools. Vandaag en de komende twee dagen (31 mei t/m 2 juni) in de EXPO Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Arian van der Berg, voorzitter tentoonstellingscomité, geeft aan dat EQUIPVAK een marktinitiatief is waarbij de leden van het RAI Equipment Platform de vorm en inhoud van de beurs zelf hebben bepaald. “Er nemen 47 fabrikanten/importeurs bedrijven en brancheorganisaties deel aan EQUIPVAK en die vertegenwoordigen samen 90% van de markt in Nederland. Er kan dus gesproken worden van een zeer representatieve beurs”.

EQUIPVAK is een initiatief voor en door leden van het RAI Equipment Platform en wordt ondersteund door de RDW en meerdere belangenorganisaties uit de branche. Te weten BOVAG, Focwa en VACO. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om vandaag en de komende twee dagen van 12.00 tot 22.00 uur de beurs gratis te bezoeken”. Registratie kan via deze site.

 

Win een Snap-on Tools gereedschapswagen tijdens het NK Gereedschapswagen parkeren

“Werken moet wel leuk blijven”, aldus Benno Nekeman van Jobmotive.nl, de vacaturesite van de Automotive. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.” Daarom organiseert Jobmotive.nl tijdens vakbeurs EQUIPVAK het Nederlands Kampioenschap Gereedschapswagen parkeren om de behendigheid van automotive vakmensen te testen.

“We bieden op onze website nieuwe uitdagingen voor automotive professionals. Het parkeren van de door Snap-on Tools beschikbaar gestelde gereedschapswagen is weer eens een andere uitdaging.”

Spelregels
Over tien meter lengte is er een aanloop van drie meter met daarachter een baan van zeven meter. De deelnemer duwt de Snap-on Tools gereedschapswagen tot de driemeterlijn en laat dezelos. De  wagen moet vervolgens zeven meter verder met vier wielen op het Jobmotive logo terechtkomen. De deelnemer zelf mag de lijn niet overschrijden.

Ieder wiel dat op het Jobmotive logo staat is één punt waard. Als er meerdere deelnemers met een gelijk aantal punten zijn, wordt er om de gereedschapswagen  geloot. De winnaar na drie dagen EQUIPVAK wordt eigenaar van de 125 kilo wegende oranje Snap-on Tools KRA4107FPJK gereedschapswagen. De wagen heeft een draagvermogen van meer dan duizend kilo Snap-on gereedschap!

Registreren
Je kunt je als deelnemer ter plaatse registreren middels een Jobalert op de Jobmotive website. Je wordt met een Jobalert op de hoogte gehouden van de uitslag. Volg de vorderingen van de deelnemers ook via Facebook.com/Jobmotive.

Het NK Gereedschapswagen parkeren vindt plaats tijdens vakbeurs EQUIPVAK in Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen op 31 mei en 1 en 2 juni 2016 tussen 12.00 en 18.00 uur.