EQUIPVAK is van start in Expo Haarlemmermeer!

Zojuist is de EQUIPVAK officieel geopend door alle exposanten. Een nieuwe vakbeurs voor iedere professional die geïnteresseerd is in het vakgebied voor Equipment, Carwash en Tools. Vandaag en de komende twee dagen (31 mei t/m 2 juni) in de EXPO Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Arian van der Berg, voorzitter tentoonstellingscomité, geeft aan dat EQUIPVAK een marktinitiatief is waarbij de leden van het RAI Equipment Platform de vorm en inhoud van de beurs zelf hebben bepaald. “Er nemen 47 fabrikanten/importeurs bedrijven en brancheorganisaties deel aan EQUIPVAK en die vertegenwoordigen samen 90% van de markt in Nederland. Er kan dus gesproken worden van een zeer representatieve beurs”.

EQUIPVAK is een initiatief voor en door leden van het RAI Equipment Platform en wordt ondersteund door de RDW en meerdere belangenorganisaties uit de branche. Te weten BOVAG, Focwa en VACO. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om vandaag en de komende twee dagen van 12.00 tot 22.00 uur de beurs gratis te bezoeken”. Registratie kan via deze site.

 

Toolspecial zoekt Dakar-monteur op EQUIPVAK

Toolspecial gaat op de EQUIPVAK een heuse Dakar bivak inrichten met een servicetruck van het team van Martin van den Brink en de buggy van Tim Coronel. Bezoekers kunnen er ervaren hoe het is om te sleutelen onder Dakar-omstandigheden.

Toolspecial is met een stand van 210 vierkante meter prominent aanwezig op de eerste editie van de nieuwe nationale vakbeurs EQUIPVAK. Zowel met gereedschap, werkplaatsinrichting als klein equipment. Tijdens de beursdagen staat live sleutelen centraal. Op de stand kan de bezoeker demonstraties bekijken, maar ook zelf gereedschap uitproberen.

Beetje zand
Op het buitenterrein, waar Toolspecial ook een oppervlakte van 210 vierkante meter heeft, wordt een bivak nagebouwd en gezocht naar de nieuwe Dakar monteur. Hiervoor schakelt Toolspecial de hulp in van Martin van den Brink en Tim Coronel. “We zijn al jaren sponsor van Martin en Tim en willen in samenwerking met hen een echte beleving neerzetten op de beurs. Beetje zand erbij en je waant je in Dakar-sferen”, aldus Johan van der Hoeven, directeur Fource.

De EQUIPVAK vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2016 in de Expo Haarlemmermeer en wordt georganiseerd door het RAI Equipment Platform. Deze beurs staat geheel in het teken van equipment, carwash en tools en richt zich naast de automotive ook op de agrarische en trucksector.